JeePee 2019


Jeepee209 is onze jongste groep, deze groep is in oktober van dit jaar begonnen met hun eerste Jeepee avond. Deze groep is dit jaar ingepland op de eerste vrijdag van de maand, van oktober tot mei, in de Schoof.

Zij zijn begonnen met ongeveer 60/70 jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 13 jaar, de jongeren zaten vorig jaar allemaal in groep 8 van de basisscholen van Wervershoof, en zitten nu dus op het Voortgezet Onderwijs in de 1ste klas.

Eerste avonden

Op de eerste jeepee2018 avond werd er een kennismakingsspel gedaan en werd het logo door de jeugd ontworpen. Met het ontwerpen won de winnaar een taart!

Een andere avond gingen de jongeren in 2 groepen naar de brandweer, om daar uitleg en inzicht te krijgen wat die dappere mannen allemaal doen.

Nog een andere avond kwam meneer Max Deegen (hollocaust overlever) vertellen over wat hij in zijn leven heeft meer gemaakt in de 2de Wereld Oorlog, de jeugd wat muisstil en erg onder de indruk.

Meer activiteiten

Op andere avonden wordt er gebowld of gezwommen. En er worden nog veel meer leuke dingen georganiseerd

De avonden zijn altijd van 19:30 tot 21:00 uur.

Organisatie en vragen

Deze groep jongeren word begeleid door 8 enthousiaste ouders/vrijwilligers.

Wilt u meer informatie of contact over deze groep? informatie staat in de Binding, maar u mag ook altijd mailen naar : jeepeewervershoof@hotmail.com      Onderwerp: jeepee2018.