JeePee 2016


Jeepee2016  is onze oudste  groep, deze groep is in oktober van dit jaar begonnen met hun 3de seizoen. Het derde jaar wordt de groep altijd ingedeeld op de 3de  vrijdag van de maand, van oktober tot mei, in de Schoof.

Deze groep is begonnen met ongeveer 20 jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar, de jongeren zitten nu op het Voortgezet Onderwijs in de 3de klas.

Activiteiten seizoen 2018-2019

De eerste jeepee2016 avond werd helaas afgelast vanwege het weer, maar binnenkort gaan we alsnog naar de Reddingsbrigade in Andijk. De tweede avond, waren we de laatste groep, die een rondleiding kreeg van onze voorzitster Nikita door de gevangenis in Zwaag. En omdat deze net die dag helemaal leeg was; de gevangen waren inmiddels allemaal overgeplaatst, mochten we alles zien. Dat was echt bere-interessant. En Nikita vertelde het heel duidelijk, uitgebreid en boeiend. De derde avond gingen we lekker bij een van de begeleiders thuis met zā€™n allen gourmetten. Dat was supergezellig en na afloop bleven sommige nog even een spelletje spelen.

Binnenkort gaan we bowlen en hebben we nog een interessante avond over de 1e W.O. ingepland. En omdat het dit jaar ons laatste jaar is; houden we een geweldige leuke slotavond. Wat we dan gaan doen blijft nog even een verrassing, maar gezellig en actief wordt het zeker.

De avonden zijn (bijna šŸ˜‰) altijd van 19:30 tot 21:00 uur.

Deze groep jongeren word begeleid door 6 enthousiaste ouders/vrijwilligers.

Wilt u meer informatie of contact over deze groep? Informatie staat in de Binding, maar u mag ook altijd mailen naar : jeepeewervershoof@hotmail.com      Onderwerp: jeepee2016